Üzletszabályzat

Szabályzat

Az alábbi üzletszabályzat tartalmazza azon feltételeket, mely a vasalásönnek.hu által nyújtott szolgáltatásunk igénybevételére vonatkoznak.

1. Szolgáltatás tárgya: vasalás, mosás, vegytisztítás, szőnyegtisztítás

Cégünk ruhaneműk vasalásával, tisztításával kapcsolatos szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek háztól házig szállítással.

2. Szolgáltatási terület:

Szolgáltató tevékenységét elsősorban :

Budapest területén (meghatározott napokon, ÉS SZABÁLYOS PARKOLÁS ESETÉN) és a következő településeken veheti igénybe!

Budakalász, Csobánka, Érd, Pomáz, Szentendre,  Üröm,   Budaörs (2 hetente, Érd (minden hó első hétfője)

 

3. A szolgáltatás folyamata:

A megrendelő a szolgáltatás megrendelését a vasalásönnek.hu  online rendelés oldalán adhatja le minden nap 0-24 óra között, vagy telefonon 7-19 óráig.

A megrendelést cégünk visszaigazolja a megrendelőnek ügyfélszolgálati időben (7-19) legkésőbb 4órán belül, egyéb esetekben, másnap déli 12 óráig (telefon, sms, e-mail).

A megrendelő az egyeztetett átvételi-átadási idő módosítását kérheti a szállítási napon délelőtt 9 óráig. Amennyiben ez nem történik meg, a legközelebbi kiszállításkor Budapest egész területén 1500Ft, Vidékra 2000Ft  kiszállási díjat számítunk fel.

 

Ha a mi hibánkból adódóan (nem készülünk el) nem tudjuk teljesíteni a megadott időben a szállítást, akkor

 

 

 

10% kedvezményt adunk az árból.

 

Az átadás-átvétel során a megrendelő köteles jelezni a vasalással, tisztítással kapcsolatos minden speciális igényét. Amennyiben ezt nem teszi, úgy a cég általános szokásrendjének megfelelően történik a ruhák kezelése. Értendő ez a mosásra, a ruhák éleinek vasalására és a hajtogatásra.

Cégünk a szolgáltatás előtt a ruhákat teljesíthetőségének szempontjából szemrevételezéssel megvizsgálja, és amennyiben jelentős hibát észlel, azt dokumentálja, vagy egyezteti a megrendelővel.

Ezen kockázatok felmérésére a szállításért felelős futár nem jogosult.

4. Árak, fizetési feltételek

A szóróanyagokon és a weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. A szolgáltatás ellenértékének kifizetésére az átvételekor, készpénzben kerül sor.

Az ár tartalmazza a szolgáltatást, szállítás és a csomagolás költségét. A minimálisan kiszámlázható mennyiség minden esetben 3.5 kg, abban az esetben is, ha a megrendelés nem éri el a 3.5 kg-ot, akkor is kiszámlázásra kerül.

Egységes ár: 1250 Ft, 10kg felett 10%, 15kg felett 15% kedvezmény.

Mosás- vasalás esetén áraink kilogrammban értendőek, és tartalmazzák a vasalás, csomagolás díját is: 1850Ft/kg

Vegytisztítás: A házhoz szállítás díjmentes, amennyiben:

• vasalnivalóját is leadja (legalább 3,5 kg-ot) a szőnyegtisztítás vagy vegytisztítás mellé
• vegytisztítandó ruhája legalább 3,5 kg
• szőnyegtisztítás során a tisztítandó felület legalább 10 m2

Minden más esetben a kiszállás 2500 Ft.

A különböző kedvezmények egymással nem összevonhatók.

6. Felelősség

Cégünk a lehető legnagyobb gondossággal jár el a folyamat minden pontján, biztosítva a kiváló minőséget. Mindig a megfelelő hőmérséklettel-gőzzel vasaljuk a ruhákat nagyipari vasalókkal, melyeken teflonbevonat található (égési elszíneződést nem okozhat). A fekete színű és nyomott mintás anyagokat a viszáján vasaljuk. Mindazonáltal, előfordul, hogy a vasalás során hő-gőz hatására az anyagon előjöhetnek elszíneződések (pl. zsírfolt, olaj, hónaljstift, spray, különböző parfümök, vagy a túlzott öblítő adagolás esetén), melyek nem a vasalás túlzott hőfokának  köszönhetőek, csak az anyag-folt egyedi tulajdonsága. Ha bizonyítottá válik, hogy vasalása során a ruha megsérült, vagy tönkrement, cégünk ruhadarabonként maximálisan 5.000 Ft kártérítés megfizetését vállalja, márkás ing esetén 10 000Ft kártérítés megfizetését vállalja. A Központ kamerákkal ellátott.

Amit tudni kell a vegytisztításnál:

Minden ruhán, amit megvásárolt KRESZ-címke található, mely alapján végezzük a mosást, ha ez hiányzik, az azt jelenti, hogy csak a Megrendelő saját felelősségére tudjuk a tisztítást vállalni. A mosás helyszínén van a  tételes átvizsgálás, ezért, ha ott rendellenességet tapasztalunk, akkor felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot, a további utasítás hiányában a leadott textílián nem végezzük el a felvételkor egyeztetett feladatokat. Ezen esetekben a visszaszállítási határidő is módsulhat. Ha esetleges reklamáció vetődik fel és az nem orvosolható Megrendelő és Szolgáltató között, úgy minőségvizsgálatot kérhet, az arra kijelölt Intézménynél. A vizsgálat intézése Szolgáltató feladata. Amennyiben a szakvélemény Megrendelő panaszát jogosnak tartja, a hibáért Szolgáltató a felelős. Ebben az esetben Megrendelő kártérítésre jogosult, és a vizsgálat költsége is Szolgáltatót terheli. A kártérítés mértéke megegyezés tárgya. Ha Megrendelő panasza nem jogos, úgy a gyártóhoz, illetve a forgalmazóhoz fordulhat, és a vizsgálat költsége Megrendelőt terheli. Gombokért egyéb kiegészítőkért nem vállalunk felelősséget.

Reklamációt, az átvétel után 5 munkanapon belül fogadunk el!

7. Jogok, Adatvédelem

A www.vasalásönnek.hu weboldalt látogatók személyes adatainak felhasználása az 1992. évi LXIII.tv. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés céljait szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről), valamint a 2001. évi CVIII. tv. szóló adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Szolgáltató/Üzemeltető a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az önkéntesen (például megrendeléskor, információ kéréskor) megadott adatokat - külön rendelkezés hiányában - az Üzemeltető most és a jövőben is marketing céllal, piackutatásra, értékesítési adatok nyomon követésére, és Látogatóval való kapcsolatfelvételre felhasználhatja.

9. Szerzői jogok

A honlapon található tartalom az NKS Kft. szellemi tulajdona. Cégünk fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player